top of page

Vinnaren av 24-dagarsutmaningen är……..


Jag vet att ni är många som har kämpat med min träningskalender hela december och genomfört alla luckor till punkt och pricka, grymt bra!!!

Alla ni som följt med och kommenterat era träningspass har nu 20% på PT-paket hos mig fram till 31/12 -2017. I går var det även upp till bevis för sista utmaningen, lucka 24. Ett tuffare pass, som också skulle resultera i ett litet julträningsrim i kommentarsfältet senast 24.00 igår kväll. Detta för att vara med i utlottningen av en fri PT-session med mig. Jag fick in två rim, dock var det ena mer specificerat till ett jul-tema i rimmet, vilket gjorde att det andra rimmet föll på mållinjen..som faktiskt också var riktigt bra, men saknade jul-temat….

Med en kropp ur form Tar vi träningen med storm Oavsett väder Finns det bara dåliga kläder Tack för en bra kalender och roliga 24 dagar

Här kommer vinnarrimmet:

Nu när julmaten syns på magen. Blir man av träning helt betagen. Ute i ur och skur. Får jag en fin figur

Tack Therese Wånehed för dina träningspass och för denna kalender. Gott slut och gott nytt år!

Maria Wennberg! Stort grattis till din fria PT-session tillsammans med mig:)

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page