top of page

lör 13 juni

|

Alby Friluftsgård

RUN FOR FUN - löpning för alla Tyresö

Har du precis upptäckt charmen med löpning eller försöker du hitta den där glädjen och känslan som alla pratar om? Eller kanske du är en erfaren löpare, som vill nå nästa nivå, utvecklas i din träning och få en massa ny inspiration och motivation inför sommaren!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
RUN FOR FUN - löpning för alla Tyresö
RUN FOR FUN - löpning för alla Tyresö

Tid och plats

13 juni 2020 09:30 – 13:00

Alby Friluftsgård, Prästgårdsvägen 27, 135 60 Tyresö, Sverige

Om evenemanget

Det här är en inspirerande träningsdag där du som deltagare får den där extra kicken som livar upp din träningshöst! Nybörjare eller tränings-van spelar ingen roll. RUN-FOR-FUN kommer att ge dig en rejäl TRÄNINGSBOOST oavsett träningsnivå! Samtliga deltagare erhåller träningsupplägg och träningsprogram med övningar från dagens event. 

Therese Wånehed är en passionerad och erfaren löpare och löpcoach, men också personlig tränare, kostrådgivare, yogainstruktör, massageterapeut och föreläsare. Hon driver företaget ActiveForHealth, som erbjuder privatpersoner och företag ett brett utbud inom friskvård, träning och hälsa. Therese lever ett aktivt liv och brinner för att inspirera och motivera till en naturlig positiv och hälsosam livsstil. 

Innehåll: 

9.30 VÄLKOMSTBOOST – presentation av dagens upplägg

9.35 -10.35 Finn din ”löpar-kod”! 

Förbättra din löpteknik och upplev känslan av ett lättare löp-steg! Här jobbar vi med löpteknik och löpstegsanalys. Varje deltagare får individuell feedback med tips på specifika övningar för att utvecklas utifrån sin nivå. 

10.35-10.50 PAUS OCH ENERGIBOOST inkl. kaffe/te

10.50-11.30 Lär dig leka löpning – intervaller för alla! 

Det här är passet utmanar dig att höja pulsen på andra sätt än promenadtempo eller jogging. Upptäck hur du enkelt och lekfullt kan krydda din träning i syfte att pressa upp pulsen & ge konditionen en extra skjuts! 

11.30 12.30 PREHAB före REHAB! – Stark och skadefri!

All träning är och ska vara belastande för våra kroppar, men bara så länge den gör oss starkare, gladare och piggare. Smärta är oacceptabelt och tyder ofta på någon typ av muskulär obalans. Det här passet innehåller funktionella styrkeövningar som stärker upp din kropp, förebygger obalanser och avvikande rörelsemönster.

12.30-13.00 "AFTER WORKOUT"

Deltagarna styr innehållet utifrån sina frågeställningar. 

Ta chansen och tillfället i akt att fråga Therese, din personliga tränare, kostrådgivare och hälsoexpert, vad just du vill veta!

Pris: 695kr/person inkl. alla träning-pass med tillhörande upplägg, mellanmål/energiboost kaffe/te. 

MAX antal 10 st!

Varmt välkommen med din anmälan! 

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • RUN FOR FUN

  695,00 kr

  Inbetalning 695 kr till bg 110-1153 skriv RUN FOR RUN och ditt namn som referens. Så fort inbetlning är bekräftad är du anmäld.

  695,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page