TJÄNSTER

Personlig Träning utomhus
Personlig träning

Vill du komma igång, hitta glädjen och/eller utvecklas i din träning? Bli starkare, smidigare, förbättra din kondition, gå ner eller upp i vikt?

Oavsett målsättning garanterar jag dig resultat! Utifrån dina erfarenheter och förutsättningar utformar vi det träningsupplägg som är anpassat efter just dina specifika önskemål. Jag coachar och inspirerar dig till att du effektivt och säkert når dina mål.

Läs mer!

 
Gruppträning

Jag är utbildad gruppträningsinstruktör i diverse träningsformer (läs mer under utbildning.) och driver i nuläget Tyresö Outdoor Bootcamp, Mamma-STARK och löp-träningsgrupper, samt anordnar gruppträningsevent på företag, privata arrangemang, möhippor/svensexor etc. Läs mer!

Kostrådgivning

Ett av de viktigaste målen här i livet är att må bra. Det du dagligen äter och dricker påverkar inte bara din hälsa, utan även dina tankar, känslor, din prestationsförmåga och livslängd. Allt fler dieter slår igenom och det kan vara svårt att veta hur man ska förhålla sig till det "mediabrus" om kost som råder idag. Vi har alla olika mål och förutsättningar och det som passar för någon annan behöver nödvändigtvis inte fungera för dig. Hur ska du äta för att prestera optimalt, på jobbet, hemma, på träningen? Läs mer!

 

Massage

Jag arbetar som massör för såväl företag, som privatpersoner. Idag erbjuder de flesta företag massage/friskvård till sina anställda. Regelbundna massagebehandlingar har visat på en bättre upplevd hälsa, effektivtet, resultat och trivsel på arbetsplasten, vilket i sin tur visat sig bidra till sänkt sjukfrånvaro och minskade kostnader för företagen. Läs mer!

Föreläsningar

Framgångsrika företag präglas av en hälsosam personal som trivs på sin arbetsplats. Varför inte investera i ditt företags personalhälsa och boka en inspirerande föreläsning! Klicka här nedan för att läsa mer. Läs mer!