top of page

FÖRELÄSNINGAR

Föreläsning, företag, inspiration
Låt dig inspireras!

Jag har en bred erfarenhet inom Hälsa/friskvårds-området och brinner för att inspirera min omgivning till en hälsosam & hållbar livsstil. Jag skräddarsyr föreläsningar utifrån era önskemål; alltifrån kost, träning, stresshantering & sömn till personlig utveckling, motivation, kreativitet, hjärnans kapacitet och tankens kraft.

Se förslag på föreläsningar nedan.

”Helhetsdieten 20.22” – Ät för livet!

Här analyserar vi vetenskap, myter och sanningar kring kost, dieter och kosttrender. Hur ska man äta för att må bra och behålla en god hälsa? Hur reagerar kroppen på det vi äter? Vilka produkter ska jag välja? Vi pratar inte bara om hur du bör förhålla dig till mat, utan även hur kroppens funktioner påverkas av det vi stoppar i oss och sambandet däremellan. 

Motion som Medicin för kropp & ”knopp”!

Tänk om det vore så enkelt att vi kunde motionera oss friska?! Jag hävdar att vi kan det! Hur kan vi utifrån ett förebyggande perspektiv agera för att optimera en god hälsa och ett gott välmående? Vad händer i kroppen och hjärnan när vi motionerar? Vi diskuterar kroppen och dess funktion, gener, hormonpåslag, beroenden och endorfinkickar.  

Stressa upp – stressa ned!

Hur påverkas kroppen och hjärnan av stress? Vad händer i kroppen fysiskt/psykiskt & mentalt? Vad är positiv/negativ stress? Här lär vi oss enkla sätt att återhämta oss i stressiga situationer/perioder, samt arbeta förebyggande med oss själva för att undvika en negativ spiral. Vikten av att våga trycka på PAUS-knappen och logga ut!

Sömn & återhämtning – kroppens mirakelmetod! 

Varför sover vi? Hur ser vår optimala sömncykel ut? Vad händer med kroppen när vi sover för lite? Här ges handfasta tips om hur vi bör förhålla oss till sömn för att återhämta oss på bästa sätt.

Tankens kraft och modets muskel – Självbildens nakna sanning! 

Utmana dig själv, undvik måsten och skapa din positiva sfär. Utveckla din starka grogrund till att stå emot möjliga hinder och motgångar. Du kan allt – om du vill! Våga satsa, tro på dig själv och lev IDAG! Livet pågår här och nu!

 

Ovanstående föreläsningar kan fungera som en serie frukost/lunchföreläsningar eller verka fristående. Kontakta mig för mer info om upplägg & priser.

bottom of page