top of page

FÖRETAG

Hälsosamma arbetsplatser, friskvård för företag
Hälsosamma arbetsplatser!

Företagsträning

Att träna tillsammans är kul & skapar en nära & bra teamkänsla på en arbetsplats. Det ökar inte bara sammanhållningen, utan också lusten att arbeta och det i sin tur trivseln på arbetsplatsen. Att träna regelbundet ökar energin i kroppen och ger dig orken att klara av både ditt arbete samt ditt privata vardagsliv. Summa kardemumma bidrar detta till en gladare och positivare medarbetare och en attraktivare arbetsplats!

Jag skräddarsyr träningsupplägg anpassat utefter era önskemål, alltifrån Bootcamp, löpning och cirkelträning till Yoga & rörlighetspass. Det finns också möjlighet att som anställd boka mig som Personlig tränare individuellt, då jag kommer till er arbetsplats och coachar era anställda var och en i privat regi. 

Föreläsningar

Jag skräddarsyr föreläsningar utifrån era önskningar inom, kost, träning, hälsa & välmående, stress & sömn, personlig utveckling, kreativitet, effektivitet, målsättning, och kommunikation. Föreläsningarna blandas med praktiska övningar/diskussioner. Nedan presenteras ett urval av föreläsningar som kan utgöra en serie av frukost/lunchföreläsningar veckovis/månadsvis. 

”Helhetsdieten 20.24” – Ät för livet!

Motion som Medicin för kropp & ”knopp”!

.  

Stressa upp – stressa ned!

Sömn & återhämtning – människans mirakelmetod! 

Tankens kraft och modets muskel – Självbildens nakna sanning! 

Massage

Jag arbetar som massör för såväl företag, som privatpersoner. Idag erbjuder de flesta företag massage/friskvård till sina anställda. Regelbundna massagebehandlingar har visat på en bättre upplevd hälsa, effektivitet, resultat och trivsel på arbetsplatsen, vilket i sin tur visat sig bidra till sänkt sjukfrånvaro och minskade kostnader för företagen. Massage används både i rehabiliterande och förebyggande syfte och har både positiva fysiska och psykofysiologiska effekter:

  • Smärtlindring

  • Lindring av nacke/ryggbesvär

  • Blodtryckssänkande

  • Minskning av stresshormoner

  • Ångestdämpande

  • Depressionsdämpande

  • Minskade muskel och krampbesvär


 

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page