top of page

ons 01 apr.

|

Sitges

Träningsweekend Sitges Barcelona 1/4-5/4 2020

Boosta din tränings-vår och ladda batterierna med en grymt härlig träningsweekend i Barcelona!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Träningsweekend Sitges Barcelona 1/4-5/4 2020
Träningsweekend Sitges Barcelona 1/4-5/4 2020

Tid och plats

01 apr. 2020 18:00 – 05 apr. 2020 12:00

Sitges, 08870 Sitges, Barcelona, Spanien

Gäster

Om evenemanget

Första helgen i April välkomnar vi våren och sommaren på Spaniens solkust och den fantastiska gamla fiskebyn Sitges, 20 minuter från Barcelona. Med sina 300 soldagar per år kan vi inte annat än garantera er en full dos D-vitamin kombinerat med en grymt härlig träningsweekend med optimala träningsförutsättningar! Huset vi bor i ligger i bergssluttningen med milsvid utsikt över hav och horisont. Sitges stad har en trevlig hamn, pittoreska gränder, massor av restauranger och butiker. Strandpromenaden sträcker sig flera kilometer och bjuder på flera olika stränder och badvikar.

Dagarna bjuder på ett varierat utbud av träningspass (3pass/dag för de som vill), hälsosam mat, föreläsningar, massage, samt återhämtning och avslappning invid poolen på husets takterrass. Utöver vanliga terrasser har huset också en yogaterrass och en gym-terrass, alla med utsikt över havet! Träningspassen skiftar mellan tuffa styrke- och konditionsklasser, Bootcamp, löpning, intervaller, löpteknik, samt lugnare träningsformer såsom yoga, rörlighet, stretch och bergsvandring. Det finns också möjlighet till Stand-up- paddle, surf, cykling, samt valfrihet att utföra träningspass på egen hand på husets egen gym-terrass.

Efter valfritt morgonpass eller sovmorgon njuter vi av en härlig frukostbuffé och laddar batterierna inför dagens aktiviteter. DU väljer vilka och hur många träningspass du vill delta i. Alla är där utifrån sina personliga mål och förutsättningar.

Att träna flera pass om dagen kräver mycket mat, som ska vara hälsosam, näringsrik, vällagad och framförallt god. Therese har komponerat alla recept för att ni ska bli ordentligt mätta och orka med en fysiskt aktiv vecka.

Utöver ett brett träningsutbud erbjuds även föreläsningar och workshops om kost, träning, sömn, motivation och stresshantering. Den här resan handlar inte bara om träning för att må bra, utan även om hälsa i största allmänhet, att finna balans i livet mellan vardag, arbete, karriär, familj, kärlek, vänner och övriga intressen.

Massage individuell PT och kostrådgivning

Du har möjlighet att boka massage och personlig kost- och träningsrådgivning anpassad utifrån din livssituation.

Utflykter

Vår privata chaufför erbjuder även utflykter till exempel:

Montserrat och ”det heliga berget”, Barcelona, Andorra, vingårdar etc.

Här nedan följer ett exempel på hur en dag skulle kunna se ut:

07.00 Träningspass1. Morgonpromenad/morgon-jogg/ (eller sovmorgon)

08.15 Frukostbuffé

9.15 Föreläsning/egen fritid/utflykt

11.00 Träningspass 2

12.30 Lunch

13.30 Slappande vi poolen/stranden/massage/utflykt/annan aktivitet.

17.00 Träningspass 3

19/20.00 Middag i huset eller på Restaurang

Resten av kvällen – fri hopp och lek!

Praktisk information  

Datum: 1/4 -5/4 2020. Träningspaketet startar på torsdag morgon, så boka flyg när det passar dig med ankomst senast onsdag eftermiddag/kväll.

Pris 7495: -(inkl.moms)

Vad ingår?

Boende – 4 nätter i del dubbelrum/trippelrum, (möjlighet till enkelrumstillägg)

Mat: Frukostbuffé alla dagar, 3/4 middagar välkomstmiddag/avslutningsmiddag, samt en middag vi lagar tillsammans.1 Middag på restaurang bekostas på egen hand. 3/4 luncher. 1 lunch på restaurang bekostas på egen hand

Träning – 3 klasser/dag i liten grupp (max 12st) med Personlig tränare, individuell coachning.

Workshops – om kost, träning, sömn, motivation och stresshantering

Vad ingår inte?

Flyg t/r Stockholm – Barcelona.Cirka (1500kr t/r med Ryanair, Norweigan eller SAS) Ett tips är att använda söksajten ”Momondo” för att få fram bästa möjliga flyg. Aktiviteterna startar torsdag 2/4 så boka ankomst onsdag 1/4 under eftermiddag/kväll och hemresa efter lunch eftermiddag/kväll söndagen den 5/4 för att kunna utnyttja alla fyra dagar till fullo!

Transfer t/r flygplatsen till huset i Sitges går att boka via mig. (Finns även bra kommunikationer med buss (Monbus) & tåg (Renfe). Alternativt taxi, men blir något dyrare).

Hur bokar jag?

För att boka din plats betalar du in till bankgiro 110-1153 (handelsbanken), samt skickar ett mail till mig på therese.wanehed@gmail.com att du har betalat. Kom ihåg att skriva ditt namn vid inbetalningen. Du får därefter en bekräftelse. Anmälan är bindande. Vill du ha faktura vänligen hör av dig till mig. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor

Dela detta evenemang

bottom of page